Λάζαρης Χρήστος
Ελαιοχρωματισμοί - Μονώσεις Ταρατσών - Βάψιμο Κατοικιών - Κτιρίων - Επίπλων - Κουφώματα - Τεχνοτροπίες - Ταπετσαρίες - Νάξος Κυκλάδες

Η επιχείρηση ΛΑΖΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ που εδρεύει στην Χώρα της Νάξου δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.  Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εργαλεία μπορούμε και αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες, ταπετσαρίες, Μονώσεις  ταρατσών και θερμοπροσόψεις.
Το συνεργείο μας αποτελείται από έλληνες  έμπειρους ελαιοχρωματιστές που μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες μας  αμεσα σε ολο το νησί της Νάξου.
Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χωρίς κακοτεχνίες, φροντίζουμε πάντα ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε  για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι επώνυμα και οικολογικά ακρυλικά χρώματα εξαιρετικής ποιότητας.

 

Ελαιοχρωματισμοί

Ελαιοχρωματισμοί

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εργαλεία μπορούμε και αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό ελαιοχρωματισμούς.

Περισσότερα
Ελαιοχρωματισμοί

Ελαιοχρωματισμοί

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χωρίς κακοτεχνίες, φροντίζουμε πάντα ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

Περισσότερα
Τεχνοτροπίες

Τεχνοτροπίες

Με τις τεχνοτροπίες όπως στούκο βενετσιάνο, απομιμήσεις ξύλου, μαρμάρου, σπάτουλα, στούκι, σφουγγάρια, κουρασάνιτ και κρακελέ, ο Χρήστος Λαζάρης μετατρέπει τους τοίχους και τις επιφάνειες σε έργα τέχνης.

Περισσότερα
Ταπετσαρίες Τοίχου

Ταπετσαρίες Τοίχου

Ανεξάρτητα από το στυλ ή την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε, ο Χρήστος Λαζάρης προσφέρει μια ευρεία γκάμα ταπετσαριών τοίχου για κάθε γούστο και ανάγκη.

Περισσότερα
Μονώσεις Ταρατσών

Μονώσεις Ταρατσών

Οι ταράτσες αποτελούν μία σημαντική επιφάνεια σε κάθε κτίριο, αλλά παράλληλα εκτίθενται στις κλιματικές συνθήκες και την επίδραση του χρόνου.

Περισσότερα
Θερμοπροσόψεις Κτιρίων

Θερμοπροσόψεις Κτιρίων

Με τη χρήση εξειδικευμένων μονωτικών υλικών και τεχνικών εφαρμογής, η ΛΑΖΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ επιτυγχάνει αποτελέσματα που ενισχύουν την αντοχή του κτιρίου στις καιρικές συνθήκες, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας.

Περισσότερα